Vanlig dag på awpe
Att klättra in genom fönster och få chocklad av lärarna är inga konstigheter på awpe. 

Landat i Stockholmia
Befinner mig nu i Sveriges underbara huvudstad. Vi taggar inför avicii imorgon med en god frukost och shopping! 👏

Lov
Imorgon går jag på lov! Kommer spendera kvällen i en bil mot huvudstaden där jag ska tillbringa några dagar. Trevligt serru! 
Men jag längtar tills jag får sätta ner foten hemma i renån hos mina två prinsar ❤️ 


MåndagHej hopp! 
Måndag och ny vecka. Sista veckan innan lov, skönt! Jag kommet starta mitt lov på bästa sätt, avicii <33333 Wihoo 
Helgen har varit mer än okej. Jag har umgåtts med en gölligöll Linnea, varit i Sundsvall och några besök på tha gym. 
Pöss

SysterkärlekJapp, då är tiden kommen. 
Vuxen livet drar oss isär. När vi träffas är det som att det var igår. Jag älskar dig för vem du är och för vad du gör. Så stolt. Hon är så lång ifrån men ändå så nära. Bara hon är lycklig så är jag lycklig

att ta ansvar

Att flytta hemifrån är ett stort steg. Det är inte bara att ta sitt pick pack och säga hej då till mor och far och sedan tro att "nu jävlar ska jag leva loppan". Det är så mycket mer. Du ska lära dig ta eget ansvar. Ansvar som handlar om din framtid. Du ska sköta skolan, laga mat, handla och tänka på pengar. Du ska städa och tvätta och dessutom vara glad. Man ska vara duktig och klara det här, är man dålig annars? 

Du har inte längre någon mamma eller pappa som du kan krama när du är ledsen. Du har ingen som lagar mat åt dig när du är trött och hungrig. Tvätten och smutset på golvet försvinner inte av sig själv. Man måste alltid tänka steget före. 
 
Just nu är jag så äckligt less på att ta ansvar. Jag vill inte. Orkar inte laga mat, orkar inte vara positiv, orkar inte plugga. Jag orkar inte trycka bort den äckliga ångesten som klistrar sig fast på mig. 
Idag är det söndag, jag är sjuk, orkar ingenting.