En värdesak


Tjugoåttonde januariTisdagen bjuder på sovmorgon. Mina sovmorgononar tillbringar jag med avicii i högtalarna. Älskade pojk! 

Resten av denna tisdag kommer spenderas som alla andra vardagar. Plugg och gym! Happy me 

Går vidareNy vecka och ny måndag. 
Jag har förflyttat mig från Strömsund till lilla torpis. Däremellan gjorde jag ett stopp i Östersund för en lunch med kvinnan som räddat mitt liv. 
Måndagen bjur på en otroligt bra känsla i kroppen. Dock är jag trött som en björn 

Fredag
Idag har jag kört bil själv, hämtat ut mitt körkort, besökt gymmet och ätit tacos! Drog en fika med min gudmor, fin människa och fin fredag! <3 

Aret var 2013 part three

 
Septmeber - Månadens början var kämpig och mitt hjärta gjorde ont. Jag började spela innebandy, var ute i älgskogen med pappsen. Min älskade bartender kom hem från grekland, var ute och hade skoj med världens bästa Marielle. Till sist var det min tur att fylla myndig och blev uppvaktat av mina två änlgar. 
 
 
Oktober - Invigde månaden med två veckors sjukvårdskurs på engelska. Drog till Åre med girlsen för att fira. Klippte av mitt hår, var på halloween partyyy och såg ut som rosa bandet. Och som vanligt hade jag det bra med min fin fina bästa sambo. 
 
 
November - Hade Linnéa på besök från stockholm. Fotograferades i en drömvärld och hade fin besök av systrar i torpis. En ganska ohändelse rik månad faktiskt. 
 
 
December - Vilket händelserik månad. Jag invigde det hela med en tatuering, var på julmiddag, snodde jul gran med bästa Jullan, hade fin besök ännu en gång med den här gången två mys pojkar, åkte hem på lov. Lucia firades med alkohol likaså juldagen och nyårs afton. ajjabajja! Amanda kom hem. Fick mycket fina julklappar. Myste med familjen, var rastlös och längtade tillbaka till torpis. 
 
Året 2013 har varit för mig en otrolig framgång i livet. Jag har tagit mig en lång bit på vägen av den jag vill vara. Jag har skapat så mycket fina minnen. Har gjort saker jag aldrig hade tänkas göra för ett år sedan. Jag har klättrat upp för stegen och ramlat ner men sedan tagit till kraft och klättrat upp igen. Jag ska aldrig ge mig. Jag tänker fortsätta utvecklas åt alla olika håll. Jag växer, inom mig och på bredden. 
 

onsdagsfunderingar

 
 
jag är trött på onödiga kommentarer och nedvärderingar. 
trött på att vara jag. 
imorgon tar jag tåget hem, jag ska andas, kramas och mysa. 
 
 
 
 
 

Världsfinal vänner


Ni är så jävla toppen braiga! 


Året var 2013 part twoMaj - en otrolig vändning i mitt liv, nånting hände och jag mådde prima, tog S100 cert och busade med fina vänner! Juni- gick på sommarlov, firade midsommar som va dödskul, yrade på på festival och va i Turkiet! Va som på moln hela månaden

Juli - favvo månaden! Solade, va mycket med hänki, hälsade på i huvudstaden! Dundrade med brudarna och fiskades gjorde det med!
Augusti - absolut den bästa månaden på hela året! Blev sambo och började skolan, tog vara på varenda soltimma, klarade utmaningen och mådde gött på fjället! Här va allt perfekt

Året var 2013 part one 
Januari - försökte hitta livet, var lite upp och ner... 


Februari - gjorde en massa sushi och det shotades med fina vänner. Hade faktiskt det rätt tufft så jag va hemma mycket. 
Mars- mycket skoter, mys hemma och även en tripp till Norge. Solen sken och jag vart gladare. 
April - firade bästis 18 år, tränade och myste med mina tjejer! Fick även jobb på frasses i Strömsund och var mycket hemma. 

NyårDrog en spontanare till borga, firade, skålade, skrattade. Fina vänner jag har alltså!