JobbilijobbUngefär min känsla över denna dag då jag redan avverkat ett kort löppass, jobbpass och avverkar just nu mitt andra, som badvakt. Det väntar även ett tredje ikväll. Ni kanske undrar hur detta går ihop, jaaa jag vet inte det jag heller. Men de blå ringarna under ögona är 2.0 iallafall, men imorgon har jag en hel ledig dag då jag ska återhämta mig.  

Dunjacka 2.0Från att ha en afterwork löptur i ett soligt elljusspår i bara linne till att vilja dra på sig dunjackan så fort man går ut, det var denna svenska sommar det. Dunjacka... Tro det eller ej har jag burit dunjacka en utekväll i hopp om att inte frysa ihjäl och gissa om folket runt om var avis när det var dags att gå hem klockan klockan tre på natten? Oja

Plötsligt händer det

Har aldrig varit någon som gillar att skriva och sedan har jag aldrig varit någon särskilt bra sekreterare heller, därför har jag aldrig varit någon toppbloggare. Meeeen i mitt tredje år på gymnasiet hände det något, baam! Det var något som fick mig att tycka att skrivandet helt plötsligt var kul och i och med det så utvecklades jag och blev en riktig klippa! (Skämtåtsido) nej men jag har faktiskt fått mycket bröm för mitt skrivande det sista året vilket gör mig också sugen på att börja blogga. 
Eventuellt hade jag väl tänkt att börja uppdatera denna blogg, då min tid räcker till. Sååå börja kika in här lite oftare ska ni få se på en revulotion!!! 
Life be like

Ibland får livet en tvär vändning, det kan gå från att du är uppe och svävar på de rosa molnen till att du ligger och kravlar på havets botten. Det kan finnas orsaker eller så finns det inga alls. Men det finns alltid en känsla, och det är viktigt att veta att det bara är en känsla. Alltså är det inte du, det är inte du som är nere på havets botten och inte får någon luft, det är bara känslan. Du står fortfarande stadigt på jorden, du har ett hjärta som slår för både dig och dina kära och du har fortfarande ett enormt värde. Glöm för Guds skull aldrig detta. Bättre dagar kommer, och de kommer fortare om du ser det positiva. Och du är aldrig ensam om att ha skitdagar, de kommer komma men de ljusa dagarna kommer också tillbaka. 
female

 
Den är på riktigt och den är fin. 
Den har en innerbörd och jag älskar den. 
 
Jag är inte en sådan feminist som är till någon överdrift men jag har åsikter runt om det och de är starka. 
Jag är less på att bli nedvärderad som kvinna och jag vill kriga för att vi alla ska ha samma rättigheter.