Life

Okej, kära bloggläsare! Om nu ens finns....?  Livet rullar alltså på helt klart, mer än vad jag hinner med. Idag vill jag faktiskt ge världen ett stort jävla finger och till de som inte sopsorterar samt till de som ser ned på de kvinnliga könet! 
 
 
 

ägnat till min Lillasyster

Ni vet när man äger något, är kär eller bara något/någon som man är så otroligt stolt över som man vill visa upp för hela världen. Ni vet när man har en bästis eller pojk - flickvän som man kan vara sig själv med för att man vet att den personen älskar en oavsett. Eller när man har en lillasyster som jag har. En sådan fantastikt människa finns det bara en av och det är MIN lillasyster, Lisa. 
 
Lisa är min ögonsten, min skatt som jag skulle göra vad fan (ursäkta språket) som helst för. Hon som alltid kramar mig när jag är ledsen, hon som lyssnar när jag talar, hon jag tjafsar med om att vi tagit varandras kläder och hon som har ett hjärta av guld. Hon som så klok och otroligt vacker människa rakt igenom. Hon jag har gått igenom det mesta med, hon som varit med på många resor men alltid sett som liten och oförstående, men icke. Jag önskade att jag kunde skylta för allt och alla att jag har en sådan underbar människa i mitt liv. 
Det är bara Lisa som sätter på sig ullsockar när hon går och utför ett gympass och klagar inte förens det är över och får min mage att krampa av skratt. och det är nog bara hon som vill ha med sin storasyster på skolan för att "Jag är ju så stolt över dig, jag vill visa upp dig". Det är bara hon. 
 
Jag vill tacka dig för att du finns i mitt liv och lyssnar, skrattar och tröstar. Jag vill att du ska förstå, vad otoroligt viktig du är för mig. Att du uppskattar mig och ser mig för den jag är.