Aret var 2013 part three

 
Septmeber - Månadens början var kämpig och mitt hjärta gjorde ont. Jag började spela innebandy, var ute i älgskogen med pappsen. Min älskade bartender kom hem från grekland, var ute och hade skoj med världens bästa Marielle. Till sist var det min tur att fylla myndig och blev uppvaktat av mina två änlgar. 
 
 
Oktober - Invigde månaden med två veckors sjukvårdskurs på engelska. Drog till Åre med girlsen för att fira. Klippte av mitt hår, var på halloween partyyy och såg ut som rosa bandet. Och som vanligt hade jag det bra med min fin fina bästa sambo. 
 
 
November - Hade Linnéa på besök från stockholm. Fotograferades i en drömvärld och hade fin besök av systrar i torpis. En ganska ohändelse rik månad faktiskt. 
 
 
December - Vilket händelserik månad. Jag invigde det hela med en tatuering, var på julmiddag, snodde jul gran med bästa Jullan, hade fin besök ännu en gång med den här gången två mys pojkar, åkte hem på lov. Lucia firades med alkohol likaså juldagen och nyårs afton. ajjabajja! Amanda kom hem. Fick mycket fina julklappar. Myste med familjen, var rastlös och längtade tillbaka till torpis. 
 
Året 2013 har varit för mig en otrolig framgång i livet. Jag har tagit mig en lång bit på vägen av den jag vill vara. Jag har skapat så mycket fina minnen. Har gjort saker jag aldrig hade tänkas göra för ett år sedan. Jag har klättrat upp för stegen och ramlat ner men sedan tagit till kraft och klättrat upp igen. Jag ska aldrig ge mig. Jag tänker fortsätta utvecklas åt alla olika håll. Jag växer, inom mig och på bredden. 
 

Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: