ord mellan raderna

När det väl står på agendan, nazistdemostrationer, människor som anser att vår politik är katastrof, att vår stadsminister ska avgå, människor som har ett annat ursprung ska vara mindre värda än en vanlig svenne... Ursäkta men vad fan är det fel på mänskligheten? 
Jag ska berätta saken ur ett annat perpektiv, först och främst vill jag att ni sätter in i situationen som statisminister... Hur lätt är det att styra detta land idag? Då det aldrig har varit så många männskor på flykt som det är idag, hur hade du själv hanterat denna kris? hade du tyckt det varit lätt att räcka till, att göra rätt val för en hel befolkning som har sådana olika åsikter? 
En annan sak om utländskt urpsprung.. Själv jobbar jag med människor som är en majoritet från ett annat land och jag har aldrig haft så roligt på en arbetsplats, har aldrig känt mig så uppskattad som de får mig att göra och jag har aldrig sett någon som har en sådan arbetsvilja. De arbetar hårt, många timmar i ett högt tempo och vet ni? Jag har aldrig hört någon klaga, utan varje dag möts jag av en kram eller ett leende som strålar och frågan hur jag mår. så positiva och så duktiga arbetare tillskillnad från oss svenskar som klagar och tycker att det ofta är pest och pina. Jag klagar också när jag jobbar, jag klagar på mina ömma fötter och det höga tempot som gör mig yr i huvudet. Men jag är så otroligt tacksam för jag har dessa som mina kollegor för dom lyfter upp mig som en fjäder ur detta träsk och fyller min energi till toppen, VARJE DAG! 
Jag jobbar med de männsikor som har sin familj i ett annat land, de kanske inte ens vet om de lever. Jag har ingen aning men en sak är säker och det är att jag har en stor kärlek till dessa människor. Tacka gudarna för de har kommit in till vårt land och för att jag får tillbringa varje arbetsdag med dessa människor. de är guld värda för mig. 
 
Jag är trött på att vi stänger ute personer från samhället bara för de har ett annat ursprung, släpp in dom och dela med dig av vad du har att lära så lovar jag att du kommer få lika mycket tillbaka. 

Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: